ngeunaan Company

Jinhua Jiupin hiasan Bahan Co., Ltd. diadegkeun dina 1993.It ieu situated gigireun 330 National Jalan Raya di tengah Propinsi Zhejiang, ngan 5 kilométer jauh ti wewengkon urban, nu nembongkeun yen kaayaan lalulintas anu geulis good.In tinangtu , éta gumantung ka dayeuh komoditi panggedena leutik di Asia tenggara (YiWu International Trade Center).

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube