About Company

Jinhua Jiupin Decoration Co., Ltd. didegaké ing 1993.It iki dumunung ing jejere 330 National Highway ing tengah wilayah Provinsi Zhejiang, mung 5 kilometer saka kutha, kang nuduhake yen kondisi lalu lintas cantik good.In tartamtu , gumantung ing kutha komoditas paling gedhé cilik ing Asia kidul (Yiwu International Trade Center).

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube